Používáme cookies. Více info.


REFERENCE » Hodnocení na Heuréce

Přidáno: 11.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Skvělý obchod. Doporučuji.

Pro:

Tento obchod má úplně skvělý návod, jak vybrat odrážedlo. Odrážedlo skvěle vyberete i bez toho, aniž by si ho dítě vyzkoušelo. Jsou vypsány parametry, které jsou při výběru odrážedla důležité, a je poskytnuta srovnávací tabulka odrážedel, kde jsou všechny paramentry uvedeny. Výběr odrážedla je tak velmi snadný a vyberete dobře, dle svých preferencí. Webové stránky obsahují i informace o výběru dětského kola. Až budeme kupovat kolo, tak určitě zase v tomto obchodě. Obchod proto s nadšením doporučuji!
Rychlé doručení objednávky.

Proti:

Žádné nevýhody.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za pochvalná slova a určitě se těšíme, že se k nám vrátíte, až budete potřebovat ultralehké kolo pro dítko. Opravdu i na výběr kola máme skvělý návod z praxe:-)
Přejeme prima jízdy na odrážedle,
Eva Šenkyříková, Neobyčejně.cz
 

Přidáno: 06.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Velmi dobry obchod a vyborne informace jak vybrat spravny produkt.

Pro:

Rychle vyrizeni. Vyborny popis jak vybrat spravnou helmu. Synovi padla jako ulita!

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
to jsem moc ráda, že dětská helma díky našemu návodu padla jak ulitá!
Budeme se těšit zase příště,
hezké dny,
Eva Šenkyříková, Neobyčejně.cz
 

Přidáno: 06.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Spolehlivost
Rychlé odeslání

 

Přidáno: 05.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost uzavření objednávky ochota prodávajících

 

Přidáno: 25.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Konzultace po telefonu na pockani
Specializace

 

Přidáno: 23.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Znalost prodávaných produktů

 

 

Přidáno: 13.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

extrémně rychlé vyřízení obkednávky
užitečné články na blogu, pomoc s výběrem

 

Přidáno: 03.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

S obchodem jsem spokojený. Udělal jsem maličkou chybičku v objednávce, takže jsem si mohl ověřit i fungování telefonického kontaktu a podpory. Paní Jandošová vzala telefon na druhé zazvonění, 2x, byla velice příjemná, opravila moji chybu ve vyplnění údajů. Nemělo to vliv na stav objednávky, protože v tu chvíli už bylo kolo na cestě k nám.

Pro:

Rychlé doručení
Vstřícný přístup
Výborná péče

 

Přidáno: 02.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Na strankach maji perfektne popsano jak vybrat kolo/odrazedlo vcetne helmy. Vse je premerene, prevazene. Kolo prislo uz pred slozene, zaverecnou montaz jsme zvladli i detmi.
Dodaci lhuta byla ohromujici, objednali jdme v nedeli v noci, v pondeli rano uz bylo na ceste k nam.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
jsem moc ráda, že jste byli spokojení a těší mě, že oceňujete naší práci s články jak vybrat kolo či odrážedlo a i náš servis - seřízení dětského kola. Budeme se těšit zase příště!
Eva Šenkyříková, Neobyčejně.cz
 

Přidáno: 01.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Obchod má skvěle popsané produkty, včetně recenzí, srovnávací tabulky... Člověk při rozhodování, které odrážedlo nebo kolo vybrat, nemusí hledat informace jinde. Vše, co prodávají, je ověřené a kvalitní. Ráda v tomto obchodě nakupuji, i když těch příležitostí moc není.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
moc mě těší, že se k nám vracíte, i když s naší specializací na dětská kola a odrážedla to není denně:-)
Jsem ráda, že vám naše recenze a tabulky pro výběr pomohly a budeme se těšit zase příště!
hezké dny, Eva Šenkyříková, Neobyčejně.cz
 

Přidáno: 30.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

bez problému, spoustu užitečných rad na webu

 

 

Přidáno: 30.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

Pekne prehledny obchod s koly, kde je vse hezky shrnuto a vysvetleno. Kazde kolo a jeho velikost a znacka bezvadne popsano. Nas vyber byl proto rychly a naprosto bezproblemovy.

 

 

Přidáno: 24.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé doručení
Bezproblémová komunikace

 

Přidáno: 23.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Na stránkách jsem našla přehledné informace, podle kterých jsem vybrala kolo pro syna. Doručení proběhlo rychle a kolo bylo v naprostém pořádku. Syn je nadšený, jezdí jako drak.

 

Přidáno: 12.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

špičkové produkty
kvalitní recenze
seřízení kola v ceně
poradenství