Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Nejlepší první kolo
11.05.2022
Nejlepší první kolo
Jak vybrat první kolo, to je velká věc! Vše jsme pro vás přehledně utřídili a popsali, abyste mohli efektivně vybrat. číst celé
Je lepší na dětském kole ŘETĚZ nebo ŘEMEN?
05.05.2022
Je lepší na dětském kole ŘETĚZ nebo ŘEMEN?
Řemen na lehkém dětském kole. Co to je, proč to je, jaké to má výhody? :-) Pojďte si přečíst náš souhrnný článek! číst celé
Výhody a nevýhody ultralehkých dětských kol
03.11.2019
Výhody a nevýhody ultralehkých dětských kol
Je tady nový fenomén - váha dětských kol začíná být důležitá. V našem obchodě to zkoumáme již roky - jaké jsou výhody a nevýhody lehkých dětských kol? číst celé
Zobrazit všechny články

Heuréka - ověřeno zákazníky

 

 

 

  

 

 

 doprava a platba

 

 

 

 

Je zboží skladem?

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nejlepší první kolo
11.05.2022
Nejlepší první kolo
Jak vybrat první kolo, to je velká věc! Vše jsme pro vás přehledně utřídili a popsali, abyste mohli efektivně vybrat. číst celé
Je lepší na dětském kole ŘETĚZ nebo ŘEMEN?
05.05.2022
Je lepší na dětském kole ŘETĚZ nebo ŘEMEN?
Řemen na lehkém dětském kole. Co to je, proč to je, jaké to má výhody? :-) Pojďte si přečíst náš souhrnný článek! číst celé
Výhody a nevýhody ultralehkých dětských kol
03.11.2019
Výhody a nevýhody ultralehkých dětských kol
Je tady nový fenomén - váha dětských kol začíná být důležitá. V našem obchodě to zkoumáme již roky - jaké jsou výhody a nevýhody lehkých dětských kol? číst celé
Dobrý den, máme koupit Woom, nebo Kubikes?
08.10.2019
Dobrý den, máme koupit Woom, nebo Kubikes?
Voláte nám často o radu, je lepší kolo Woom, nebo Kubikes? To bychom nebyli my, abychom vám neporadili:-) - ne, ale co je lepší, ale co je lepší pro v... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz